GRATIS VERZENDING BOVEN €50,- (in NL) | OPHALEN OOK MOGELIJK
Go to wishlist Wishlist

Shopping cart

Your cart is currently empty

De solid conditioner, fijn voor je haren en goed voor het milieu!

De solid conditioner, fijn voor je haren en  goed voor het milieu!

De zoektocht naar een goede conditioner is soms lastig, zeker met het enorme aanbod dat er is. In veel conditioners zitten microplastics, of het zit in een plastic verpakking. Wij hebben conditioners in vaste vorm, dus een blokje conditioner, wat verpakt zit in een doosje. Geen microplastics en geen plastic verpakking!

Als je ons zou vragen wat één van onze populairste producten is, dan zouden wij meteen zeggen de solid conditioners! De conditioners lopen enorm hard en persoonlijk kan ik ook heel goed begrijpen waarom. :) Sinds ik deze conditioner zelf gebruik wil ik niet meer anders! Mijn haren zijn heel mooi glanzend en ik kan het makkelijk doorkammen. Natuurlijk zul je denken dat ik bevooroordeeld ben maar geloof mij, na het gebruik van deze conditioners wil je echt niets anders meer.

 

 

De solid conditioners

Onze solid conditioners worden met de hand gemaakt, net zoals al onze producten. De conditioners zitten vol met allemaal haarverzorgende ingrediënten. Na het wassen van je haren is het vaak fijn om een conditioner te gebruiken. Deze solid conditioners ontwarren het haar, voeden je haar en verzorgen je haren en hoofdhuid goed. Er is voor iedereen een geschikte conditioner in ons assortiment. Wij hebben vier conditioners: voor alle haartypes, voor normaal tot droog haar, voor normaal to vet haar en de vanille conditioner (deze is ook voor alle haartypes).

 

 

Conditioner voor alle haartypes

De solid conditioner 'Alle haartypes' is voor iedereen geschikt. Dit blokje conditioner zit vol met haarverzorgende ingrediënten zoals: Shea boter, cacao boter, jojoba olie, tarwe proteïne, pro vitamine b5 en vitamine E. De etherische oliën in deze conditioner zijn lavendel, rozemarijn en litsea cubeba etherische olie. Deze geuren samen ruiken zo ontzettend lekker! Deze conditioner is te herkennen aan het zwarte doosje met de paarse bloemen erop, en de conditioner zelf is ook paars. Dit komt door de paarse mica. Al onze mica's zijn gegarandeerd kinderarbeid vrij!

 

 

Conditioner voor normaal tot droog haar

De populairste conditioner bij ons is deze conditioner, voor normaal tot droog haar. Met de heerlijke combinatie geuren van sinaasappel, mandarijn, patchouli, ylang ylang en geranium etherische oliën is deze conditioner een tropisch feestje voor in je badkamer. Als jouw haren wat extra verzorging nodig hebben dan is deze conditioner perfect voor jou. Deze conditioner zit vol met shea boter, kokosolie en avocado olie. Dit zijn allemaal haarverzorgende en voedende ingrediënten. En met droog haar heb je altijd net een beetje extra verzorging nodig. De avocado olie is een wat dikkere olie, wat je haar weer wat glanzender en zachter maakt en het wat minder laat pluizen. De conditioner voor droog haar zit in het roze doosje en het blokje heeft een crème kleur. Deze conditioner bevat geen mica.

 

 

Conditioner voor normaal tot vet haar

De etherische oliën van citroen, cederhout, pepermunt en rozemarijn ruiken niet alleen lekker fris, ze zorgen er ook voor dat je haar wat minder vet wordt. Ideaal dus voor de verzorging van vetter haar. In deze conditioner voor vet haar zit ook babassu olie en hennepzaadolie. Babassu olie en hennepzaadolie laten geen vettige laag achter op je haar en zijn dus ideaal voor een conditioner voor vet haar. De conditioner voor vet haar is te herkennen aan het blauwe doosje. Het blokje conditioner heeft een mint groene kleur door de mica die erin zit. Mica heeft verder geen werking, het is alleen om het product een mooie kleur te geven.

 

 

Conditioner vanille, voor alle haartypes

Deze conditioner heeft de heerlijke geur van vanille, en is daarom erg populair. In deze vanille conditioner voor alle haartypes zit broccoli zaad olie. Ja je leest het goed, Broccoli zaad olie! Deze olie laat een beschermende film achter op je haar en maakt het wat gladder en laat je haren weer mooi stralen. Vanille olie is een hele milde olie die geschikt is voor alle haartypes. De vanille conditioner voor alle haartypes is te herkennen aan het groene doosje. De conditioner krijgt een beetje een oud roze kleur. Dit gebeurt niet meteen maar in de loop van de dagen nadat deze gemaakt is. Dit effect komt door de vanille olie, en eigenlijk heeft die mooie kleur wel wat :)

 

 

Hoofdingrediënten en hun werking

De conditioners hebben allemaal verschillende ingrediënten. Zo bevat de conditioner voor droog haar geen cacao boter, en de andere conditioners wel. De vanille conditioner bevat als enige conditioner geen tarwe proteïne. Hieronder staan twee ingrediënten met allebei hele goede haarverzorgende eigenschappen en deze ingrediënten zitten wel in alle vier de conditioners:

 

Pro vitamine b5 (Panthenol)

Dit bouwt een dunne vochtfilm op de oppervlakte van je haar en laat het mooi glanzen. Panthenol heeft ook haarversterkende eigenschappen.

 

Vitamine E

Vitamine E hydrateert je haar en voedt het. Ook helpt het de huid te regenereren. Het geeft je haar wat meer elasticiteit en kan de genezing van beschadigde huid wat bevorderen.

 

Hoe gebruik je de solid conditioner

De conditioners zijn heel makkelijk te gebruiken. Nadat je je haar hebt gewassen met jouw favoriete haarzeep of shampoo bar kun je jouw haren extra verzorging geven door het gebruik van de solid conditioner. Je kunt ervoor kiezen om de conditioner bar direct op je haar te wrijven, of om de bar tussen je handen te wrijven en daarna de conditioner door je haar te smeren/inmasseren. Als je een wat vettere hoofdhuid hebt is het handig om ongeveer 4 centimeter van de hoofdhuid weg te blijven met het gebruiken van de conditioner. Behandel dan zoveel mogelijk de punten en de rest van je haren. Laat de conditioner ongeveer twee minuten intrekken en spoel het daarna goed uit. Je zult zien dat je haar al heerlijk zacht aanvoelt, en makkelijk doorkambaar wordt.

 

 

Haarmasker/vloeibare conditioner maken met de solid conditioner

Als je van DIY projecten houdt is dit misschien wel een hele leuke en makkelijke. Van onze solid conditioners kun je namelijk heel makkelijk een haarmasker/vloeibare conditioner maken!

Hoe maak je het haarmasker en/of de vloeibare conditioner?

Rasp ongeveer twee eetlepels van de conditioner af. Je kunt ook een klein stukje van de conditioner afsnijden en dit in heel kleine stukjes snijden. Doe dit in een hittebestendige kom.

Kook wat water, ongeveer zo veel als een kopje/200 ml. Voeg een beetje heet water toe aan de geraspte conditioner. Roer het heel goed door elkaar totdat er een crème ontstaat. Voeg eventueel wat meer water of wat meer geraspte conditioner toe totdat je de gewenste dikte hebt bereikt.

Hoe gebruik je het haarmasker en/of de vloeibare conditioner?

Voor het haarmasker:

Was je haar zoals je gewend bent. Breng het haarmasker aan op handdoekdroog haar. Masseer het voorzichtig in. Heb je een vette hoofdhuid dan kun je het beste het masker alleen op de punten aanbrengen. Laat ongeveer 15 minuten intrekken en spoel dan goed uit.

Voor de vloeibare conditioner:

Smeer het mengsel na het wassen van je haren door je haar heen en masseer het goed in. Laat het ongeveer twee minuten intrekken en spoel het daarna goed uit.

 

Let wel op, het masker en/of de vloeibare conditioner is maar ongeveer een week te bewaren. Dit komt omdat er nu water is toegevoegd aan het product.

 

 

Een paar reviews:

 

Iris S. (Conditioner voor alle haartypes)

Ik gebruik sinds een paar dagen deze conditioner (in combinatie met de shampoo bar) en mijn haar is ontzettend zacht en ruikt heerlijk. Ik heb geverfd haar dus mijn haar voelt al snel droog aan, maar door deze conditioner heb ik daar veel minder last van.

 

Veerle (Conditioner voor normaal tot droog haar)

Geweldige conditioner! Ik heb vele soorten geprobeerd en blijf voor altijd deze gebruiken. Hij gaat erg lang mee (dat wat bij andere vaak gezegd wordt maar dan niet zo is) hij ruikt heerlijk, is makkelijk in gebruik, ook voor mijn vriend met lange krullen, en mijn droge/stugge haar is super makkelijk uitkambaar.

 

Angelina (Conditioner vanille, voor alle haartypes)

Heerlijke conditioner, ik heb echt al heel veel gewisseld met haarproducten in mijn leven.
This is it! Zowel de shampoo als de conditioner zijn fantastisch. Het ruikt lekker, ik kan t goed verdelen op de plekken waar ik dat wil, en het maakt mijn haar heel goed doorkambaar zonder te verzwaren. Ik heb heel fijn blond haar, en krijg met de combinatie kokos & kaneel shampoo en deze conditioner veel meer volume dan ik ooit gehad heb.

 

Simone van der Worp (Conditioner voor normaal tot vet haar)

Ik heb een hele hoop plasticvrije conditioners van allerlei merken geprobeerd, helaas werken heel veel conditioners niet. Deze daarentegen wel. Hij is iets prijziger dan de meeste merken, maar hij werkt wel écht. Hij gaat wel iets sneller op dan gehoopt, maar hij is fijn in gebruik en ik krijg er zacht haar van. Ik kan hem zeker aanraden.

 

 

Comments

Be the first to comment...

Leave a comment
* Your email address will not be published
Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »