Gratis verzending voor orders > €50,- in NL
Ga naar verlanglijst Verlanglijst

Winkelwagen

Je winkelwagen is momenteel leeg

Avocado olie

  • Geplaatst op
  • Door Rimke
  • Geplaatst in avocado olie
Avocado olie

Avocado olie is een uitstekende keuze voor een breed scala aan bad- en schoonheidsproducten.

Hoe wordt avocado olie gemaakt?

Avocado olie wordt op dezelfde manier verwerkt als olijfolie. Eerst wordt de pit verwijderd. Vervolgens wordt de olie gewonnen uit de romige groene pulp. Niet-geraffineerde avocado-olie kan donkergroen lijken en heeft een natuurlijke geur, terwijl geraffineerde avocado-olie licht van kleur en geur is.

 

Avocado olie in cosmetica.

Avocado olie staat bekend om zijn hydraterende eigenschappen en is rijk aan vitamine A, B, D en E. Het wordt gemakkelijk door de huid opgenomen, waardoor het een hoofdbestanddeel is van lotions, balsems, massageoliën en ook zeep. Naast het gebruik in cosmetica wordt avocado-olie ook vaak gebruikt om te koken vanwege de voedingswaarde en het hoge rookpunt.

Avocado-olie bevat een grote hoeveelheid oleïnezuur, wat bijdraagt aan de conditionerende eigenschappen.

 

 

 

Speciale eigenschappen van avocado olie:

- Rijk aan vitamine A, B, D and E

- Trekt makkelijk in

- Bevat veel oleïnezuur

 

Herkomst: Spanje / Kenia

INCI naam: Persea gratissima fruit oil

INCI naam in zeep (=verzeepte avocado olie): sodium avocadoate

 

De onderstaande haarzepen bevatten avocado olie:

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »