GRATIS VERZENDING BOVEN €50,- (in NL) | OPHALEN OOK MOGELIJK
Go to wishlist Wishlist

Shopping cart

Your cart is currently empty

Milde zepen, voor de kwetsbare en gevoelige huid

Milde zepen, voor de kwetsbare en gevoelige huid

Omdat er zoveel verschillende huidtypes zijn is het belangrijk om voor elk type een passende zeep te hebben. Milde zepen zijn daarom een goede optie omdat de zepen heel zacht zijn, en voor alle huidtypes geschikt. Wij krijgen vaak de vraag welke zeep mild is of voor mensen die een allergie hebben vandaar dat deze zepen even uitgelicht worden in deze blogpost.

Om een hele fijne zeep te vinden die goed bij jou past is het vaak een hele zoektocht. Zeker als je een gevoelige huid hebt of een allergie ergens voor is het lastig om een geschikte zeep te vinden. Wij hebben daarom een aantal zeer milde zepen in onze webshop zodat er echt voor iedereen een goede keuze is. In deze blogpost lichten wij daarom vijf hele milde zepen uit, omdat de vraag ernaar vaak groot is!

 

Aloë vera haar- en lichaamszeep

Aloë vera haar- en lichaamszeep is een zeep die je over je hele lichaam kunt gebruiken, dus ook voor je haar. Deze zeep is parfumvrij en bevat uiteraard aloë vera maar ook franse groene klei, shea boter en havermout. Aloë vera staat bekend om de verzachtende en vochtinbrengende werking. Ook ondersteunt het het herstellend vermogen van de huid. De groene klei bindt giftige stoffen en onzuiverheden aan zich en wisselt deze weer uit tegen mineralen. Havermout werkt verzachtend en kalmeert de huid. Deze zeep is elke dag te gebruiken en je kunt er zowel je lichaam als haar mee wassen.

 

 

 

Olijfolie zeep

Een van onze nieuwste zepen is de olijfoliezeep. Deze zeep is heel erg zacht en daardoor voor iedereen geschikt. Olijfolie zeep bestaat alleen maar uit olijfolie en 5% laurierbes olie, verder helemaal niets. Laurierbes olie werkt ontzettend goed tegen allerlei huidkwaaltjes. Het verminderd de droge huid en kalmeert de huid. Een heerlijke lichaamszeep voor alle dagen.

 

                                     

 

Haverzijde & calendula haar- en lichaamszeep

Ook een hele fijne zachte zeep is de haverzijde & calendula haar en lichaamszeep. Ook deze zeep is parfumvrij en bevat haverzijde, calendula en kamille extract. Calendula (goudsbloem) hydrateert en zuivert de huid. Het verzacht de huid als het wat geïrriteerd is. Kamille extract werkt ook verzachtend en kalmeert de huid eveneens. Haverzijde is heel fijn gemalen havermeel. Het bevat antioxidanten en het verzacht de huid. Deze zeep is ook als shampoo bar te gebruiken en ideaal als je wat droger haar hebt.

 

 

Babassu haar- en lichaamszeep

Babassu zeep, een hypo-allergene zeep speciaal voor mensen die allergisch zijn voor kokosolie. In deze zeep zit babassu olie, zonnebloemolie, castorolie en cacao boter. Babassu olie lijkt heel erg op kokos olie en heeft dus dezelfde werking, daarom ideaal als vervanging te gebruiken in onder andere zeep. Deze zeep heel zacht en is geschikt voor alle huid- en haartypes en is elke dag te gebruiken. Babassu zeep is parfumvrij maar heeft door de cacao boter wel een beetje een chocolade achtige geur, en dat ruikt stiekem best wel lekker! :)

 

Foto credit: JohnnyJungle :)

 

Baby & kids zeep

Als laatste hebben wij ook een zeep speciaal voor baby's en kinderen. Vooral baby's hebben nog een hele kwetsbare huid, daarom is het belangrijk dat de zeep die je voor jouw kleintje gebruikt heel erg mild is. De baby & kids zeep is voor zowel lichaam als haar te gebruiken. Vermijd wel contact met de oogjes want zeep blijft zeep en prikt wel als je het in je ogen krijgt. ;)
Verzachtende haver en kamille extract verzorgd de huid goed en de olijfolie en zoete amandelolie wat ook aan de zeep is toegevoegd maakt de huid super zacht. Ideaal voor de kleintjes dus, maar ook voor de ouders is dit gewoon een hele fijne zeep!

 

Voor eventuele vragen hebben wij ook een vraag & antwoord pagina, daar is ook heel veel informatie te vinden! ;)

 

Comments

Be the first to comment...

Leave a comment
* Your email address will not be published
Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »