GRATIS VERZENDING BOVEN €50,- (in NL) | OPHALEN OOK MOGELIJK
Go to wishlist Wishlist

Shopping cart

Your cart is currently empty

Solid face cream bar

Solid face cream bar

Wij hebben de laatste tijd een hoop nieuwe producten toegevoegd aan ons assortiment. Een van de nieuwe producten is de solid face cream bar. Een gezichtsverzorgingsproduct in vaste vorm.

We zitten ondertussen al weer eventjes in het jaar 2021, dus tijd om weer eens een mooi nieuw product even in de spotlight te zetten. Deze keer de solid face cream bar!

 

Solid face cream bar

Hoe fijn is het om gezichtsverzorging te hebben in vaste vorm? Gewoon eventjes het blokje door je handen heen halen, dan komt er wat van het product vrij, en dan je gezicht in te smeren. Geen gedoe met watjes, water of iets anders wat je weer extra moet gebruiken. De solid face cream bar is vegan en natuurlijk. Bewaar het blokje in een blikje of bakje, en bij warm weer in de koelkast, want door de boters in het product kan het blokje een beetje gaan smelten.

Wat zit er allemaal in?

 

Cupuaçu boter

Als eerste cupuaçu boter, dit trekt snel in en maakt je huid elastisch en glad. Cupuaçu is een vrucht uit het Amazonegebied, voornamelijk uit Brazilië. Het heeft een beetje een exotische chocolade achtige geur. Het bevat ook vitamines zoals vitamine A, C en E.

 

Granaatappelolie

Dan zit er ook granaatappelolie in. Granaatappelolie zit vol antioxidanten en zorgt ervoor dat het verouderingsproces wat wordt vertraagd en zorgt ook voor elasticiteit van je huid. De olie wordt gemaakt van de pitjes van de granaatappel, deze worden koud geperst en daaruit ontstaat de granaatappelolie.

 

Rozenbottelolie

Ook aan het product toegevoegd is rozenbottelolie. Rozenbottelolie is hydraterend en bevat veel vitamine A en veel vetzuren, wat het ouder worden van de huid wat vertraagd. Het zorgt ervoor dat de fijne lijntjes in de huid, littekens en striae wat vervagen. De rozenbottelolie komt uit Chili en wordt gewonnen uit de zaadjes van de rozenbottelvruchtjes van de plant.

 

Calamine poeder

Als laatste calamine poeder. Het is een roze poeder dat vol zit met de werkzame stoffen zinkoxide,zinkcarbonaat en ijzeroxide. De oxidanten werken verkoelend en verminderd een jeukerige huid. Zinkoxide en zinkcarbonaat werken licht indrogend. Het is een ideaal ingrediënt voor een gevoelige en jeukerige huid tegen te gaan.


Kortom, een mooi product vol goede en verzorgende ingrediënten!

Verpakking is uiteraard ontworpen door Marijke Buurlage illustration :)

 

Comments

Be the first to comment...

Leave a comment
* Your email address will not be published
Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »