GRATIS VERZENDING BOVEN €50,- (in NL) | OPHALEN OOK MOGELIJK
Go to wishlist Wishlist

Shopping cart

Your cart is currently empty

Zoete rozen, favoriet bij jong en oud!

Zoete rozen, favoriet bij jong en oud!

Een heerlijke, zoet geurende haar- en lichaamszeep. De zoete rozen! Een hele zachte zeep voor het hele lichaam en je haar. Deze zeep is favoriet bij zowel jong als oud.

 

                             

 

De zoete rozen haar- en lichaamszeep is heerlijk zacht. Dit komt door de zoete amandel olie en de kokosmelk waarmee de zeep is verrijkt. Zoete amandel olie en kokosmelk hebben allebei haar en huidverzorgende eigenschappen.

Deze zeep ruikt zo lekker naar rozen door de roos absolute etherische olie, maar ook de geranium, rozenhout, palmarosa en litsea etherische olie. Deze verschillende etherische oliën hebben allemaal een heerlijke zoete geur.

 

Etherische oliën

De rozenolie wordt gemaakt van verse samengeperste rozenblaadjes. De rozenolie kan een helende en anti bacteriële werking hebben.

De geranium etherische olie heeft als effect dat het de talgproductie harmoniseert. Deze olie wordt gemaakt van de geraniumblaadjes, deze worden gedestilleerd en de gewonnen damp wordt aan de olie toegevoegd.

Rozenhout etherische olie heeft een goede werking voor een wat drogere huid.

Palmarosa etherische olie heeft hele goede huidverzorgende eigenschappen. Het verminderd onder andere puistjes, rimpels, en littekens. Ook reguleert het de talgproductie en stimuleert het de celregeneratie.

Dan nog de litsea cubeba etherische olie. Deze werkt goed tegen een vettere huid (en haar) en kan ook acne verminderen.

Al deze etherische oliën bij elkaar hebben een hele fijne werking, maar zorgen ook voor de heerlijk zoete, bloemige geur.

 

De roze mica geeft de zeep een mooie zachte roze kleur.

Deze zeep is verkrijgbaar in zowel een grote bar als in een mini zeepje :)

Comments

Be the first to comment...

Leave a comment
* Your email address will not be published
Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »