Haarzeep

Natuurlijke en handgemaakte HelemaalShea haarzeep, shampoozeep om je haren mee te wassen. Vrij van siliconen en sulfaten (sls) en 100% natuurlijk, dierproefvrij en vegan. Alle haarzepen zitten in een plasticvrije verpakking.

Hoe gebruik je haarzeep:

Maak het haar en de haarzeep nat en haal het over je haar totdat er schuim ontstaat. Goed inmasseren, vervolgens goed uitspoelen.

Heb je meer vragen over haarzeep zoals wat de pH is of hoelang het duurt voordat je haar gewend is bekijk onze vraag en antwoord pagina dan eens.

Onze natuurlijke haarzepen worden handgemaakt volgens de cold process methode. Deze manier van zeepmaken houdt in dat je plantaardige oliën (wij gebruiken geen palmolie!) en boters mengt met loog. Loog is een mengsel van water met NaOH (natrium hydroxide of sodium hydroxide). De oliën, boters en de loog gaan het verzepings proces aan. Van de loog blijft na het verzepings proces en de droogperiode van de zeep niets meer over (en staat daarom ook niet op de ingrediëntenlijst). En door het verzepings proces onstaat natuurlijke glycerine. Dit zit van nature in elk stuk cold process zeep, wij voegen het dus niet als los ingredient toe.

Het eindresultaat: een mooi stuk haarzeep, een fantastisch reinigingsproduct!

Pagina 1 van 2
Pagina 1 van 2
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »