Aloe vera body and shampoo bar

€8,79
* Incl. tax Excl. Shipping costs
Availability: In stock (654)

Aloë Vera hair and body soap - with french green clay, shea butter and oatmeal.

Aloe Vera is known that it does wonders for your hair - so it has a moisturizing effect, let your hair shine and can prevent hair loss and dandruff. It is soothing, rich in vitamins, moisturizing and supports the resilience of the skin of your scalp.
The green clay binds impurities and toxins to itself and change that against minerals.
The colloidal oatmeal is calming and soothing.
Shea butter is known for its soothing properties and contains vitamin F, known for the restorative effect for the skin.

This unscented and natural shampoo bar is suitable for all hair types. Especially for sensitive, dry scalp, eczema, dandruff or psoriasis and damaged scalp offer this soap an outcome.

Ingredients: saponified Shea Butter *, saponified Coconut oil *, saponified olive oil, saponified castor oil, water, saponified almond oil, french green clay, colloidal oatmeal*, saponified Babassu oil, aloe vera powder*.

INCI: sodium shea butterate, sodium olivate, sodium cocoate, sodium castorate, water, glycerin, sodium sweetalmondate, illite, avena sativa kernel flour, sodium babassuate, aloe barbadensis leaf powder*.

* Organic / Sustainable.

Allergies: Some people may be allergic to certain ingredients in this product.

  • If you buy 4 products from "Soap" or "Hairsoap" you will receive a 50% discount on the lowest priced product.
  • If you buy 8 products from "Soap" or "Hairsoap" you will receive a 50% discount on the lowest priced product.
Weight Soap and hairsoap: 110 grams/ 3.88 oz
Dimensions of soap and hair soap: 8,5 x 5,5 x 2,5 cm
| Nicole 07-09-2021 15:57

Mijn haar kan er maar niet aan wennen helaas. Het blijft vettig. Andere producten van Helemaal Shea vind ik wel echt super.

| Helene 17-11-2019 12:49

Fijne zeep die ik vooral voor mijn lichaam heb gebruikt. De geur is prettig, en zeer subtiel. Ik heb bovendien een zeer gevoelige huid en krijg gauw uitslag/jeuk, maar van deze zeep kreeg ik NUL reactie.

| Renate 17-11-2019 11:51

Ik ben erg positief verrast door deze zeep. Dit is mijn eerste ervaring met een haarzeep en ik had dan ook verwacht dat mijn haar hieraan zou moeten wennen. Echter is mijn haar na één keer wassen met deze zeep nog nooit zo zacht geweest en zonder droge punten. Ook oogt mijn haar totaal niet vet! Voor de zekerheid heb ik na het wassen nog wel een azijnspoeling gebruikt en die combinatie werkt voor mij perfect.

| Maria 17-11-2019 11:43

Ik gebruik deze haarzeep nu een paar weken en zou in de moeilijke (vet futloos haar)fase moeten zitten maar mijn haar zit prima. Ik heb blond sluik (heel) dik haar en het valt soepel, misschien wat steviger dan met ontvettende shampoos maar zeker niet onprettig. Als het zo blijft dan blijf ik deze haarzeep zeker gebruiken want het is prettig in gebruik (heb er geen scrubdeeltjes in kunnen ontdekken zoals een andere gebruikster maar dat hoeft wat mij betreft ook niet). Het helpt alleen (op dit moment) nog niet tegen mijn jeuk/schilvertjes maar dat heeft geen enkele shampoo tot nu toe voor elkaar gekregen en misschien heeft dat meer tijd nodig (of is mijn probleem gewoon hormonaal als vrouw in de overgang).

| Marijke 17-11-2019 10:22

Fijne, zachte zeep
Dit is de eerste haarzeep die ik ooit heb geprobeerd, en het beviel meteen prima! Mijn haar blijft lang 'schoon'. Het moest eerst wel wennen; het werd wat pluizig maar na de tweede/derde keer was dit effect weg. Het heeft een lekker frisse geur en ik vind het ook een prettige zeep om voor het lichaam te gebruiken. De deeltjes die erin zitten voelen dan als een soort lichte scrub. Ik kreeg een lekker testzeepje erbij, waardoor ik op het idee gekomen ben om meerdere haarzepen te testen. Het geeft een fijn gevoel om natuurlijke reinigingsproducten te gebruiken!

Geimporteerd van oude website

4.4 stars based on 5 reviews
Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »