GRATIS VERZENDING BOVEN €50,- (in NL) | OPHALEN OOK MOGELIJK
Zur Wunschliste Wunschzettel

Warenkorb

Ihr Warenkorb ist momentan leer

Nieuw! Shampoo bars van HelemaalShea

Nieuw! Shampoo bars van HelemaalShea

Wij hebben sinds kort een mooie toevoeging aan ons assortiment, namelijk de Shampoo bars! Ze zijn te verkrijgen in 6 soorten zodat er voor iedereen een keuze is.


Deze mooie ronde blokjes zijn eigenlijk gewoon een ontzettend fijne vervanging van de vloeibare shampoo. Geen plastic flessen meer en vrij van microplastic. Het is een geperst blokje vol ingrediënten die allemaal heel goed zijn voor het schoonmaken en verzorgen van je haar. Een groot voordeel van shampoo bar ten opzichte van haarzeep is dat je geen periode hebt waarbij je haar moet wennen aan haarzeep. De shampoo bars en haarzepen zijn beiden even goed en geschikt voor je haar, daar zit geen verschil in. Haarzeep wordt via de cold process manier gemaakt en omdat het 'echt' zeep is moet je haar daar even aan wennen. Als je haar uiteindelijk gewend is aan haarzeep dan is dit een fantastische vervanging voor vloeibare shampoo. Helaas zijn er altijd mensen waarvan hun haren gewoonweg niet kunnen wennen aan haarzeep (ik ben daar één van haha) en daarom hebben wij dus onze shampoo bars ontwikkeld, zodat er voor ieder wat wils is!

 

Hoe gebruik je een shampoo bar?

Hoe gebruik je de shampoo bar? Je wrijft het schijfje over je haar, daarna gaat het lekker schuimen en kun je de shampoo goed verdelen over je haar. Daarna is het alleen nog een kwestie van uitspoelen!

 

Wij hebben zes varianten: Alle haartypes, droog haar, vet haar, blond en grijs haar, meer volume en voor de gevoeilige huid.


      

Verschil shampoo bar en haarzeep

Veel van jullie zullen denken: 'Jullie hadden toch al shampoo bars?'
Wij hebben inderdaad bars waar op staat shampoo bar, om voornamelijk internationaal duidelijk te maken dat het een zeep blokje is speciaal voor het haar. Nu zal er in de toekomst (bij elke nieuwe druk doosjes) voortaan bij de haarzepen die wij altijd al in ons assortiment hadden en ook uiteraard zullen houden, 'hair soap'' staan.

 

Mocht je het toch nog niet helemaal snappen dan verwijs is je graag naar de vraag en antwoord pagina :)

 

 

 

Kommentare

Sei der erste der einen Kommentar schreibt....

Schreibe einen Kommentar
* Ihre E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.
Wir benutzen Cookies nur für interne Zwecke um den Webshop zu verbessern. Ist das in Ordnung? Ja Nein Für weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »