Festes Shampoo - Argan und Rhassoul

€8,95
* Inkl. MwSt. zzgl. Versandkosten
Verfügbarkeit: Auf Lager (322)

Diese handgemachte festes Shampoo-Seife wurde mit einer guten Dosis Arganöl versetzt. Arganöl pflegt das Haar intensiv und sorgt für weiche und glänzende Strähnen.

Rhassoul-Ton ist unter den Tonen aufgrund seines weichen und geschmeidigen Hautgefühls einzigartig. Es absorbiert sanft Fett und Schmutz von Haut, Haaren und Kopfhaut. Es macht auch das Haar weich und glänzend.

Inhaltsstoffe: verseiftes Olivenöl, verseifte Sheabutter, verseiftes Kokosöl *, verseiftes Rizinusöl, verseifte Mangobutter, Glycerin, Wasser, Arganöl *, Rhassoul-Ton.

*Biologisch

 

  • Wenn Sie 4 Produkte von "Seife" oder "Festes Shampoo" kaufen, erhalten Sie eine Ermäßigung von 50% auf das günstigste Produkt.
  • Wenn Sie 8 Produkte von "Seife" oder "Festes Shampoo" kaufen, erhalten Sie eine Ermäßigung von 50% auf das günstigste Produkt.
Gewicht: 50 gramm
Maße: 5 x 5 x 2,5 cm
| Jp 07-02-2021 10:15

Van te voren was ik enigszins huiverig voor de gewenningsperiode, maar dat was totaal onterecht! Na de shampoo voelde mij haar heel stroef, touwachtig aan, maar na de conditioner was het heel zacht en glanzend! De shampoo schuimt lekker, je hebt er nog minder van nodig dan ik dacht en is heerlijk geurloos!
Na een keer wassen ben ik al meteen blij deze overstap gemaakt te hebben. :)

| Iris S. 17-11-2019 12:14

Sinds een paar dagen gebruik ik deze shampoo in combinatie met de solid conditioner. Na me in te hebben gelezen wist ik van tevoren dat ik de conditioner nodig zou hebben, omdat mijn haar van zichzelf heel droog is in de punten maar niet op mijn hoofdhuid. Na het wassen is mijn haar helemaal schoon en na de conditioner is mijn haar goed door te kammen. Deze shampoo doet absoluut niet onder voor je shampoo uit een fles, dus ik ben blij dat ik ben overgestapt.

| Eva 17-11-2019 11:56

Dit was de eerste haarzeep die ik ooit gebruikt heb en ik ben zeer tevreden. Mijn haar wordt niet snel vet en heeft echt duidelijk meer volume dan toen ik nog vloeibare shampoo gebruikte. De geur is heel neutraal, ik ruik eigenlijk niet echt een geur na het wassen. Ben er heel blij mee!

| Sophie Anne Jansen 17-11-2019 11:54

Mijn haar blijft na gebruik erg vet. Zo vet dat mijn haar niet meer droogt na een douchbeurt. Ik heb het ruim drie weken geprobeerd incl naspoelen met appelazijn maar helaas is dit voor mij niet geschikt.

Shampoo ruikt wel echt heerlijk en ik gebruik de zeepjes nu voor mijn lichaam i.p.v. mijn haar en daar ben ik wel tevreden over. Mijn vriend gebruikt deze zeep wel als shampoo en voor hem werkt het wel goed! Echt sterk afhankelijk van je haartype.

| Loes 17-11-2019 11:47

Echt verzorgende rijke shampoo. Ideaal voor droog tot normaal haar product spreid makkelijk door het haar. gewoon het blok over je haar halen met gespreidde vingers zodat je ermee door je haar kan kammen. ( blok in handpalm klemmen ) Works like a charm. Geur is niet sterk aanwezig ruikt heel lichtjes aards niks bijzonders. Ik heb van de shampoo bar van Lush jarenlang pijnlijke hoofdhuid problemen gekregen na maar enkele keren wassen mijn haar was droog en hoofdhuid helemaal gestript en droog. Met deze zeep en de solid conditioner is mijn hoofdhuid eindelijk aan het herstellen en mijn haar en huid voelt tijdens en na het wassen niet droog juist alsof het wat van zijn eigen vetten behoud en dat is zo goed !!

| Annemarieke 17-11-2019 11:28

Ik gebruik de zeep nu een aantal maanden en voor mijn krullen is hij echt perfect. Het gevoel is in het begin even wennen, net als het gebruik maar mijn haar valt veel beter en heeft meer volume. Het enige wat ik er na het wassen in doe is een beetje kokosolie en het zit.

4.5 Sterne, basierend auf 6 Bewertungen
Wir benutzen Cookies nur für interne Zwecke um den Webshop zu verbessern. Ist das in Ordnung? Ja Nein Für weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »