Gratis verzending voor orders > €50,- in NL
Ga naar verlanglijst Verlanglijst

Winkelwagen

Je winkelwagen is momenteel leeg

Granaatappelolie

Granaatappelolie

Met granaatappelolie houd je je huid elastisch en jong.

Hoe wordt granaatappelolie gemaakt?

Granaatappelolie wordt gewonnen door het persen van de zaden van de granaatappel.

Granaatappels groeien aan struiken die ongeveer 6 meter hoog kunnen worden. De granaatappel vrucht is ongeveer 10 cm groot en bevat honderden kleine pitjes. Uit deze zaden wordt met koude persing de natuurlijke olie gewonnen: Granaatappel olie, pomegranate seed oil.

 

Granaatappelolie in cosmetica.

De olie is rijk aan antioxidanten, waaronder een hoge concentratie vitamine C, die het natuurlijke verouderingsproces van de huid helpen te vertragen.

Granaatappelolie kan ook de droge, gebarsten huid voeden en verzachten, en ook helpen bij roodheid en schilfering. Bovendien werkt granaatappelzaadolie uitstekend als verzachtend middel voor de huid en helpt het bij eczeem en psoriasis, maar het kan ook acne of een vette huid hydrateren zonder de poriën te verstoppen.

 

 

Speciale eigenschappen van granaatappelolie:

Rijk aan vetzuren

Rijk aan antioxidanten, waaronder veel vitamine C

Hydraterende olie

 

 

Herkomst: Turkije

INCI naam: Punica granatum seed oil

 

In de volgende producten gebruiken we granaatappelolie:

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »