HelemaalShea blog

Milde zepen, voor de kwetsbare en gevoelige huid

Milde zepen, voor de kwetsbare en gevoelige huid Omdat er zoveel verschillende huidtypes zijn is het belangrijk om voor elk type een passende zeep te hebben. Milde zepen zijn daarom een goede optie omdat de zepen heel zacht zijn, en voor alle huidtypes geschikt. Wij krijgen vaak de vraag welke zeep mild is of voor mensen die een allergie hebben vandaar dat deze zepen even uitgelicht worden in deze blogpost.

De Bubble Buddy, goed voor het mileu, handig voor jou!

De Bubble Buddy, goed voor het mileu, handig voor jou! Alleen de naam is al leuk, Bubble Buddy, en dan nog die mooie kleuren! Een zeepbakje gemaakt van gerecycled plastic. Het product is bedacht door Foekje Fleur en GoodtoGive. Een zeephouder, rasp en meeneem bakje in één! Een heel mooi initiatief om plastic afval niet meer te verspillen maar juist te gebruiken om een mooi nieuw product te maken.

Solid face cream bar

Solid face cream bar Wij hebben de laatste tijd een hoop nieuwe producten toegevoegd aan ons assortiment. Een van de nieuwe producten is de solid face cream bar. Een gezichtsverzorgingsproduct in vaste vorm.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »