Klantenbeoordelingen

 • Gezichtzeep met citroengras

  Heerlijk fris ruikende zeep. Mijn huid is zichtbaar rustiger en voelt heerlijk glad.
  14-5-2017
 • Haarzeep

  Eindelijk een product wat waar maakt wat er op staat. Geen jeukende hoofdhuid meer, heerlijk schoon haar.
  14-5-2017
 • Haarzeep met Brandnetel en Rozemarijn

  Bezorging ging vlekkenloos en het pakketje was leuk en netjes verzorgd. Net of je een kadootje krijgt! Over de haarzeep ben ik heel tevreden.Ik was al bekend met haarzeep dus ik hoefde niet te wennen aan de omslag van reguliere shampoo> shampoo zeep.Van reguliere shampoo, krijg ik een droge, onrustige en geïrriteerde hoofdhuid en jeuk door de toevoeging van synthetische stoffen. Maar deze haarzeep is een ambachtelijk gemaakt stuk zeep en dan heb je daar allemaal niet mee te maken, heerlijk gewoon. Ik gebruik gewoon een (zelfgemaakte) conditioner na de haarzeep.
  13-2-2017
 • Haarzeep

  Sinds juli was ik mijn haar met deze haarzeep. Ik moest eerst erg wennen, maar nu spoel ik altijd na met een bekertje water met een paar druppeltjes appelciderazijn en dat werkt perfect! Mijn haar heeft echt meer volume en ik kan het nu veel langer houden dan eerst (mijn haar werd sluik en m'n haar punten spleten snel). De zepen waren ook nog eens heel mooi verpakt en zien er super uit (leuk als cadeautje!) . Snel geleverd! Ik raad het zeker aan!
  15-1-2017
 • haarzeep

  Het is in het begin even wennen idd, soms is het nodig met natuurlijke producten om het 2x te wassen. Nadat mijn haar eraan gewend was kan het met 1x volstaan. Je haar krijgt meer volume. Het word zonder gebruik van cremespoeling idd wat droog. Maar met wat cremespoeling of een beetje olie is dat zo verholpen. Een weldaad voor je hoofdhuid. Mijn hoofdhuid is er enorm van verbeterd. Nooit meer anders.
  6-3-2016
 • Haarzeep

  Klonk zo veelbelovend en hoop nog steeds dat het beter word, maar ik gebruik de haarzeep (2 verschillende soorten) nu bijna 3 weken en mijn haar blijft vies. Het wordt elke wasbeurt maar een klein beetje schoon. En dan snel weer vies. Ook is mijn haar ontzettend pluizig en klitterig ervan. Het ziet er heel armoedig uit. Slechts alleen de eerste keer dat ik het gebruikte was ik enthousiast, het voelde lekker stevig aan, precies waarop ik gehoopt had.
  5-1-2016
 • Zeep met biologische Aloë Vera

  Fijne zeep die ik vooral voor mijn lichaam heb gebruikt. De geur is prettig, en zeer subtiel. Ik heb bovendien een zeer gevoelige huid en krijg gauw uitslag/jeuk, maar van deze zeep kreeg ik NUL reactie.
  20-7-2015
 • Haarzeep

  Het is even doorzetten de eerste twee weken, maar daarna..wauw! Het verschil is goed merkbaar als je weer een keer shampoo gebruikt; vreselijk jeukende en brandende hoofdhuid. Bedank voor de lekkere producten.
  25-6-2015
Waardering:*
Onderwerp:*
Ervaring:*
Naam:*
Plaatsnaam:
Captcha validatie: *